La UESC masculina supera el Bisbal Bàsquet en un partit molt treballat per seguir somiant amb l'ascens

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desfà (77-67) del Sol Gironès Bisbal Bàsquet en un matx molt seriós que confirma el bon moment de forma dels de Cesc Senpau i manté més vives que mai les aspiracions de lluitar per la promoció d'ascens. La victòria, la cinquena consecutiva, s'ha començat a gestar amb un gran segon quart i els vermell-i-negres l'han segellat a base d'intensitat defensiva i encert en el tir exterior. Quan només resten set jornades pel final de la fase regular al grup 1 de Copa Catalunya, la UESC se situa a la quarta posició, en un triple empat amb l'Artés i el Santa Coloma, i a només una victòria del tercer, el Vic.

El primer quart ha estat molt igualat i la UESC ha aconseguit una mínima renda de tres punts (21-18) per encarar un segon període en què ha aconseguit encarrilar el triomf. Els bisbalencs s'han carregat molt ràpid de faltes i han perdut fluidesa i efectivitat. Els locals ho han aprofitat per obrir forat, arribar a gaudir d'un màxim avantatge de 15 punts i plantar-se al descans amb 40-28 al marcador.

El tercer quart ha arrencat amb dos triples seguits per als santcugatencs, però el Bisbal Bàsquet ha respost de la mateixa manera i s'ha negat a perdre-li la cara al partit. Aquest tercer temps ha estat molt igualat i no s'ha mogut la diferència de dotze punts a l'electrònic (56-44). A l'últim quart, els de Cesc Senpau han sabut mantenir el nivell d'intensitat per conservar l'avantatge malgrat els esforços dels visitants, que ho han seguit intentant fins l'últim instant per tancar el marcador amb el definitiu 77-67.

El tècnic de la UESC ha acabat molt satisfet amb la feina dels seus jugadors, però rebutja la pressió de marcar-se l'ascens com a objectiu.

Cesc Senpau

Entrar a les fases d'ascens ha de ser un premi, l'objectiu era mantenir la categoria i créixer, per tenir un equip realment potent l'any que ve. Això no vol dir que renunciem a quedar entre els quatre primers.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista de l'AE Badalonès.