La UESC, a seguir lluitant per l'ascens


  • Comparteix:

El sènior femení de la UESC de bàsquet i el Balaguer disputen dissabte al vespre un dels partits més destacats de la 26a jornada del campionat de lliga. Les d'Enric Cornelles han de guanyar si volen seguir optant a les places d'ascens.

Balaguer 48 - UESC 60. Aquest precedent, corresponent a la 1a volta del campionat de lliga, és el referent que han pres les jugadores d'Enric Cornelles per afrontar el matx d'aquest dissabte davant l'equip lleidetà. Les santcugatenques ocupen la sisena posició, i amb 15 victòries són a tan sols tres de les places de promoció d'ascens. Els vsisitants, per la seva banda, són a una victòria de les vermell-i-negres, així que de ben segur que no donaran el seu braç a tòrcer. I tot això, quan només resten 5 partits per a la conclusió. Per tot plegat doncs, el partit de dissabte a les set de la tarda al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler té tots els al·licients d'una gran cita.
Enric Cornelles, tècnic de les locals, analitza el tipus d'enfrontament que espera.


Enric Cornelles

Del grup d'equips que estem a dalt, el de l'anada contra el balaguer va ser un dels més còmodes. Crec que si sabem aplicar el nostre joc, no hem de tenir problemes per guanyar


Arriba un tram decisiu de la temporada, on hi ha moltíssim en joc. Al mateix temps però, l'acumulació de partits pot provocar un cert desgast físic en les santcugatenques.
Tot i això, Cornelles no creu que aquest factor pugui passar factura al seu equip.


Enric Cornelles

Jo crec que si estem bé, podem guanyar a qualsevol. Sino estem centrades però, patim molt. D'aquí les 10 derrotes de fins ara


A més d'aquest enfrontament, el conjunt local jugarà dimarts vinent davant el Sant Gervasi. Serà a dos quarts d'una també al pavelló 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.