La UE Sant Cugat pretén fer un nou pas cap al play-off d'ascens davant el CB Granollers


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina s'enfronta a casa al Club Bàsquet Granollers aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda amb l'objectiu de fer un pas cap al play-off d'ascens a Lliga EBA. Tot i el gran estat de forma dels de Cesc Senpau, amb vuit triomfs seguits, els granollerins ja van avisar a la primera volta, quan van endosar la derrota més contundent del curs als vermell-i-negres.

La UESC inicia l'última sèrie de quatre partits de la fase regular aquest cap de setmana, en un calendari que farà que el primer el jugui a casa, encadeni dues visites i acabi al pav 1 de la Rambla del Celler a la jornada 26, l'última. Amb un triomf de marge davant el que es considera el gran rival per a la quarta plaça, el CB Artés, al qual visita d'aquí a dues setmanes, la UESC vol centrar-se en un Granollers que s'ha despenjat de les primeres posicions però que ha donat mostra del seu potencial.

Al partit disputat al Pavelló de les Franqueses, els granollerins van abusar d'un equip santcugatenc que no disposava de cap dels seus dos bases. La diferència final de 27 punts és el millor avís per aquest partit de tornada, en què els vermell-i-negres no es refien d'un Granollers que, això sí, ja no s'hi juga res. Els de Senpau esperen mantenir el bon nivell de forma per arribar a la crucial cita a la pista de l'Artés amb plenes garanties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.