La UE Sant Cugat té la primera oportunitat matemàtica de ser al play-off d'ascens a Lliga EBA


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: UESC

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té aquest cap de setmana la primera oportunitat matemàtica de certificar la participació al play-off d'ascens a Lliga EBA. Ho aconseguirà si venç al Club Natació Sabadell aquest dissabte a les cinc de la tarda i el Club Bàsquet Artés perd a casa una hora més tard davant el Granollers. Ara bé, perquè això passi els de Senpau hauran de fer front un jugador que es troba en un moment de forma estratosfèric, Jonathan Ramírez.

Que Ramírez és un dels referents de les últimes temporades a Copa Catalunya és un fet que tothom considera evident, però el moment amb el qual es creua amb la UESC, precisament en una de les setmanes més crucials de la història recent del club vermell-i-negre, és més que intimidant. Després de complir una dura sanció, el canoner del CN Sabadell ha tornat a pista amb aquests esfereïdors números: en els darrers cinc partits ha anotat 48, 32, 35, 25 i de nou 32 punts, una estadística d'escàndol que duu a una mitjana de 34,4 punts.

El més preocupant per als de Senpau, però, és que això s'ha traduït en quatre victòries en aquests darrers cinc enfrontaments, una dada que crida l'atenció tenint en compte que el conjunt sabadellenc, recent ascendit, va sumar només dos triomfs en tota la primera volta. Ja fora del descens directe, el Natació rep una UESC que, de la seva banda, busca la desena victòria seguida, un fet que defineix també l'enorme estat de forma dels de Senpau, que a més tenen l'opció de tancar la participació a la fase d'ascens.

Tot i avisar que és important no oblidar el potencial rendiment dels altres jugadors, Senpau recorda del perill d'un jugador com Ramírez, capaç d'anotar 48 punts en un partit.

Cesc Senpau

Una part important de les victòries són conseqüència d'un moment de forma molt bo de Jonathan Ramírez. És un autèntic anotador.


La UESC tindrà tota la plantilla a la seva disposició per a aquesta avantpenúltima jornada de la fase regular, i més enllà de fer la feina i vèncer el CN Sabadell, ha d'esperar que l'Artés caigui a casa davant el CB Granollers, precisament el rival la setmana passada dels santcugatencs, que va caure al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.