La UESC tanca la fase regular amb la mirada posada en saber el seu rival a play-off: Roser o Esparreguera


  • Comparteix:

Enric Bas, jugador de la UESC

Enric Bas, jugador de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina tanca aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre la fase regular del grup 1 de Copa Catalunya davant el Club Bàsquet Santa Coloma. Ara bé, els santcugatencs estaran més pendents del que succeeixi al grup 2 per saber quin rival tindran a la primera eliminatòria del play-off per ser a Lliga EBA, el Roser o el Club Bàsquet Esparreguera. Els barcelonins depenen de si mateixos, però si perden i guanyen els esparreguerins seran ells qui es veuran les cares amb la UESC.

Després de la classificació obtinguda el cap de setmana passat tot i caure a la pista del CB Artés i veure com es trencava una ratxa de 10 victòries consecutives, la UESC acomiada la fase regular al pav 1 de la Rambla del Celler davant el sisè classificat, el Club Bàsquet Santa Coloma. Tot i que els vermell-i-negres volen recuperar sensacions pel play-off, tota l'atenció estarà dipositada en els partits del Roser i l'Esparreguera, els dos candidats a ser rival de la UESC en aquesta primera eliminatòria.

Els de Barcelona juguen dissabte a un quart de vuit del vespre i en tenen prou en superar l'avantpenúltim, el Bàsquet Sant Boi, a domicili. Ara bé, si perden l'Esparreguera tindrà diumenge l'oportunitat d'arrabassar-li la primera plaça i ser el rival de la UESC, tot i que per fer-ho haurà de guanyar, també com a visitant, al setè, el Ciutat Vella. Sigui el rival que sigui, aquesta sèrie prèvia a la Final a Quatre començarà a Sant Cugat el cap de setmana del 13 i 14 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.