La UE Sant Cugat confia en el pav 1 per vèncer els Lluïsos de Gràcia i seguir en llocs de permanència


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada, a la pista dels Lluïsos de Gràcia / Font: UESC

Imatge del partit d'anada, a la pista dels Lluïsos de Gràcia / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina rep aquest dissabte a les set de la tarda els Lluïsos de Gràcia en el penúltim partit del curs al pav 1 de la Rambla del Celler, un factor local que ha de suposar la principal arma de les santcugatenques per vèncer i ampliar les opcions a salvar-se matemàticament al grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres són a hores d'ara en l'última posició que manté de manera directa, mentre que les barcelonines són cinquenes.

Falten tres partits per al final de la fase regular i Marta Rosanas i les seves jugadores depenen d'elles mateixes per evitar la promoció de permanència per seguir un curs més a Primera Catalana. La primera d'aquestes tres finals es presenta vital, tenint en compte el calendari amb el qual ha d'encarar aquesta recta final la UESC. El pav 1, que ha vist com la UESC guanyava tres dels últims quatre enfrontaments com a local, rebrà uns Lluïsos que van viure el debut de Rosanas, amb una clara victòria de les de Barcelona al pavelló gracienc.

En cas de triomf, les de Sant Cugat encararan amb més garanties les dues últimes cites de la temporada, en què es veuren les cares amb el Sant Andreu Natzaret a domicili, rival directe per assolir a la desena plaça, que ara mateix té el mateix balanç que les de Sant Cugat, i tancarà el curs davant el totpoderós Boet Mataró, que ja fa jornades que s'ha proclamat campió de lliga. El bàsquet average davant Sant Andreu serà clau a causa de la ferma possibilitat que puguin acabar empatats a victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.