La UE Sant Cugat inicia davant el CB Roser un play-off d'ascens a Lliga EBA històric


  • Comparteix:

La UESC arriba al play-off d'ascens en un gran estat de forma

La UESC arriba al play-off d'ascens en un gran estat de forma

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre l'anada de la primera eliminatòria de play-off per ascendir a Lliga EBA davant el Club Bàsquet Roser. Santcugatencs i barcelonins es veuen les cares al pav 1 en un matx entre el primer del grup 2 de Copa Catalunya, el Roser, davant el quart del grup 1, la UESC. El club ha fet una crida per omplir el pavelló de la Rambla del Celler.

La UESC celebra aquest dissabte una jornada històrica. El primer equip masculí viurà, per primera vegada, una eliminatòria d'ascens a EBA, tot i fer-ho amb el cartell d'aspirant. I és que el favorit és un CB Roser que compta a les seves files amb alguns dels millors jugadors de la categoria, com Xavi Assalit, el gran perill dels de Barcelona. En aquest sentit, Jordi Garcia, entrenador del Roser, ha assumit en una entrevista a Cugat.cat el paper de favorit del seu conjunt.

Cesc Senpau, de la seva banda, ha reclamat personalitat als seus homes. El tècnic ha assegurat que, per superar el líder de l'altre grup de Copa Catalunya en una eliminatòria tant dura, cal imposar el seu estil i colpejar en el primer enfrontament per deixar oberta l'eliminatòria a la tornada, que serà diumenge que ve a la pista dels barcelonins. De fet, Senpau ha reconegut que el format de dos partits atorga més possibilitats al seu conjunt. A més, l'entrenador ha demanat un pavelló ple per un partit que ha qualificat d''històric'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.