La UE Sant Cugat femenina cau a Badalona però arriba a l'última jornada en places de salvació directa

Les santcugatenques no han pogut amb el potencial local  Font: UESC

Les santcugatenques no han pogut amb el potencial local Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina perd (57-53) a la pista del Sant Andreu Natzaret però arribarà a l'última jornada en places de salvació directa al grup 2 de Primera Catalana. El CB IPSI ha caigut a casa davant el Les Franqueses de manera que les santcugatenques segueixen per davant a la taula, en desena posició. Tot plegat, després d'un matx a Badalona en què la UESC ha anat per davant durant 37 minuts però que ha acabat perdent en un últim quart fatídic.

La UESC era conscient de la importància de signar el triomf a la pista d'un rival directe com el Sant Andreu Natzaret, i amb aquest ànim i concentració han competit durant els tres primers quarts. Intenses darrere i amb bon comportament ofensiu per desfer la zona proposada per les locals, les de Rosanas han arribat a l'últim quart amb 12 punts de marge. Ara bé, a l'últim període la pressió ambiental de la pista del Sant Andreu ha fet efecte i les de Badalona han imposat un contundent parcial (24-8) per acabar emportant-se el matx.

Les últimes jugades han estat vitals en un partit en què a la UESC li ha pesat la pressió de saber que, en cas de victòria, la permanència matemàtica era pràcticament un fet. L'entrenadora de l'equip, Marta Rosanas, ha reconegut que al seu equip li ha mancat un punt de fredor en els últims compassos.

Marta Rosanas

Aquesta ansietat quan el partit se't complica, per culpa de la nostra joventut, ens ha complicat els minuts finals

La UESC es jugarà la permanència directa al pav 1 de la Rambla del Celler a l'última jornada, quan rebin el líder i ja ascendit, el Boet Mataró. Les de Sant Cugat evitaran la promoció de permanència sempre que guanyin, tot i que també ho podrien fer perdent. En aquest cas, haurien d'esperar la derrota, una altra vegada, del CB IPSI, que visita un dels equips capdavanters, el GEiEG B.