El Qbasket Sant Cugat s'enfrontarà al CB Garrotxa en el play-off de permanència a Primera Catalana


  • Comparteix:

El QBasket es juga la permanència amb el CB Garrotxa

El QBasket es juga la permanència amb el CB Garrotxa

El QBasket Sant Cugat s'enfrontarà al Club Bàsquet Garrotxa en l'eliminatòria de permanència a Primera Catalana. Els santcugatencs han acabat avantpenúltims del grup 3, mentre que els de Sant Joan de les Fonts ho han fet en l'onzena posició del grup 2, de manera que ostenten el factor pista. La sèrie és al millor de tres partits i en cas d'arribar al tercer matx, es jugaria a terres garrotxines. El primer enfrontament serà aquest cap de setmana també a la Garrotxa.

El preocupant tram final de fase regular que ha fet el QBasket Sant Cugat no només l'ha sentenciat a la promoció de descens, sinó que fins i tot l'ha deixat a tocar del descens directe. El triomf de la UE Horta davant el Bàsquet Neus va fer que els de Raúl Pulido encara puguin optar a la permanència, tot i que ho faran des de la catorzena posició o, el que és el mateix, amb el factor pista en contra a l'eliminatòria de salvació.

Els santcugatencs han de millorar les prestacions per superar aquesta fase, tenint en compte que només han guanyat un dels últims 12 partits, fet que suposa pràcticament una volta sencera. El rival, això sí, ha acabat la fase regular amb només una victòria més en el seu balanç, 11. Els partits de la sèrie es jugaran, en cas de necessitar-ne tres, els tres caps de setmana vinents, el segon dels quals serà al pav 1 de la Rambla del Celler. L'equip que abans arribi als dos triomfs es mantindrà a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.