El Femení Sant Adrià i la UE Sant Cugat, triomfadors del 5è Torneig de Reis de la UESC


  • Comparteix:

El Femení Sant Adrià i un dels equips del club amfitrió, la Unió Esportiva Sant Cugat, han estat els triomfadors del 5è Torneig de Reis de la UESC, que segueix consolidant la seva aposta i que enguany ha ampliat nivells i participants. Adrianenques i santcugatencs han estat els guanyadors dels nivells A infantil, mentre que Granollers i Cerdanyola s'han endut els títols d'infantil masculí B i C, respectivament, i el Joventut de Badalona ha guanyat en categoria infantil femení B. L'organització ha mostrat satisfacció pel nou format i ha apostat per mantenir-lo en les següents edicions.

La UESC ha fet un pas endavant amb aquesta cita tant per nivell com per participants. L'organitzador de la categoria masculina i entrenador de l'infantil de la UESC, Albert Garcia, i l'organitzadora de la branca femenina, Marta Rosanas, han ressaltat la igualtat en cada categoria i el fet que tot equip de la UESC hagi pogut gaudir de la cita.

Albert Garcia / Marta Rosanas

Aquest any ho hem obert a categoria preinfantil i infantil, tant masculí com femení, i a tots els nivells que tenim. / Això ens ha ajudat molt, també per a properes edicions.


Categoria Infantil

En edat infantil, s'han disputat fins a cinc tornejos, tres en masculí i dos en femení. La UE Sant Cugat s'ha endut el nivell A davant el CB Granollers (50-47), en l'últim dels 82 partits que s'han disputat durant la cita. Al nivell B, en canvi, el Granollers sí que ha pogut ser campió (78-30) amb una contundent victòria davant el Proa Sant Medir, mentre que al nivell C ha estat el Cerdanyola qui s'ha endut el títol davant el CN Caldes (48-39).

En la categoria femenina, el Femení Sant Adrià, equip del millor planter de Catalunya i amb representació de la selecció catalana a les seves files, ha superat amb comoditat el Lima Horta (72-28) a la final del nivell A. Al nivell B, el Joventut de Badalona s'ha alçat amb el trofeu després de desfer-se del CB Sant Celoni (52-47).

Categoria Preinfantil

Durant el primer dia de torneig, el dimarts, es van disputar les quatre competicions de d'edat preinfantil: tres de nois i una de noies. A la categoria negra, el Grup Barna va ser el campió per davant del Santfeliuenc; a la vermella, qui va vèncer va ser el Basquetpia Sabadell i segon va ser el Sant Josep Obrer; a la blanca, l'Sferic va acabar en primera posició i en segona ho va fer el Qbasket Sant Cugat.

En la cita femenina, el GEiEG va ser qui es va endur el títol, per davant del Joventut de Badalona femení.

Al torneig també s'ha disputat un partit de l'equip UESC-ASDI contra un conjunt barrejat de jugadors del planter de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.