La UESC tanca la primera volta en tercera posició després de superar el Sitges


  • Comparteix:

L'equip masculí de la UESC supera (82-69) el Sitges i tanca la primera volta al grup 2 de la Copa Catalunya de bàsquet en tercera posició. Els vermell-i-negres han estat superiors tot el partit amb un còmode avantatge de 13 punts al segon quart que han mantingut fins al final del matx.

La UESC ha sumat la setena victòria consecutiva després d'imposar-se davant el Sitges, conjunt que acaba de baixar de Lliga EBA. Els vermell-i-negres han tancat el primer quart amb un mínim avantatge de cinc punts (18-13). Al segon quart, el conjunt de Cesc Senpau ha demostrat l'eficàcia ofensiva i la bona defensa intensa que utilitza per paralitzar els conjunts rivals. Amb un (44-25) s'ha arribat al descans.

En el tercer quart, la UESC s'ha relaxat i aquest fet l'ha aprofitat el Sitges per reduir diferències i apropar-se (64-52). El darrer quart ha estat més igualat, però amb triomf final per als vermelli-negres.

La lliga s'atura 15 dies per a la disputa del partit All Stars entre les dues seleccions del grup 1i 2 de Copa Catalunya. El jugador Robert Cosialls i el tècnic de la UESC, Cesc Senpau, seran els representants del conjunt vermell-i-negre en aquest partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.