La UE Sant Cugat es veu les cares amb un Natació Sabadell que és novè però a només un partit


  • Comparteix:

Saioa Lucas, jugadora de la UESC

Saioa Lucas, jugadora de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina (UESC) femenina rep aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda el Club Natació Sabadell a la jornada 20 del grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas esperen posar terra per mig d'una vegada per totes amb la promoció de permanència, que tot i el quart lloc de les vermell-i-negres és només a dos partits. Les sabadellenques són novenes però tenen tant sols una victòria menys que la UESC.

La igualtat que està vivint la lliga de la UESC femenina enguany és un element recorrent en les reflexions de Marta Rosanas, i els números la corroboren. Del quart lloc, que ostenten ara mateix les de Sant Cugat, a l'onzè, que ocupa el Sant Andreu Natzaret, hi ha un estret marge que es pot reduir en poques jornades. Per això, les de Rosanas volen superar el Natació Sabadell després que la setmana passada trenquessin una complicada ratxa de tres derrotes seguides a la pista del Joviat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.