La UESC té el play-off d'ascens a tocar després de superar un rival directe com el CB Santa Coloma


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat aconsegueix el triomf in extremis (74-72) davant un batallador CB Santa Coloma i posa peu i mig en el play-off d'ascens a lliga EBA. Els santcugatencs han pagat un mal segon quart i han anat a remolc tot el partit. La millora defensiva en els darrers minuts els ha permés sumar un importantíssim triomf davant un rival directe i mantenir-se tercers a falta de cinc jornades en el grup 2 de Copa Catalunya.

Ha començat el partit amb igualtat sobre la pista, amb tots dos equips intercanviant cistelles i el primer quart s'ha resolt amb un punt per sobre els vermell-i-negres (24-23). Ha estat en el segon quan els colomencs han millorat, amb un Àlex López excepcional en la direcció de l'equip, i han aprofitat la davallada defensiva dels locals per trobar situacions de tir fàcilment amb un joc molt vertical. Al descans s'ha arribat amb el CB Santa Coloma set punts amunt (36-43).

A la represa els santcugatencs han sortit més intensos, tot i que els visitants han continuant manant en el marcador amb diferències més petites. De nou dins del partit i amb opcions de guanyar, els santcugatencs han canviat la defensa i la zona ha ennuvolat les idees als colomencs que han vist com els de Cesc Senpau empataven i donaven la volta al marcador en els darrers segons per acabar enduent-se un valuosíssim triomf que els deixa molt a prop del play-off d'ascens.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca la importància de la victòria.

Cesc Senpau

És una victòria que suma molt. Queden cinc partits i ells haurien de guanyar tres més que nosaltres. És possible, però potser no molt probable. Hem fet un pas de gegant.


La setmana que ve hi ha descans federatiu per Setmana Santa, i a la tornada els vermell-i-negres visiten el CB Ciutat Vella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.