La UE Sant Cugat rep el Sant Nicolau per esgarrapar les últimes opcions de ser segon


  • Comparteix:

Pere Soler, jugador de la UESC

Pere Soler, jugador de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) juga aquest dissabte a dos quarts de nou a casa davant el Sant Nicolau, el cuer, amb l'objectiu d'intentar retenir les poques opcions que té d'acabar com a segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, això sí, hauran d'esperar primer una derrota del Bàsquet Molins, que té un desplaçament complicat dues hores abans a la pista del Santa Coloma. Tot plegat, amb l'objectiu d'oblidar l'ensopegada de la jornada anterior davant el Santfeliuenc.

La UESC ja s'ha assegurat, com a mínim, la tercera posició de la fase regular. La derrota el cap de setmana passat va deixar molt empipat Cesc Senpau, que espera recuperar la millor versió dels seus homes quan només resten dues jornades abans no arribin els play-off. Els números diuen que l'equip encara pot ser segon, però perquè això passés hauria d'obtenir dues victòries i que el Molins perdés els dos enfrontaments que té.

El primer pas serà aquesta jornada: si bé la visita dels molinencs és difícil, la UESC rep equip que sap segur que serà últim i que fa ja jornades que està descendit. Per tant, el Sant Nicolau no s'hi juga res, situació que a vegades pot ser beneficiosa i d'altres pot fer que el rendiment del rival sorprengui pel fet competir sense pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.