La UESC planta cara al Badalonès però no pot sumar la segona victòria consecutiva

Els de Marc Solanes es mantenen onzens amb 22 punts a falta de que es completi la jornada


  • Comparteix:

Jugadors de la UESC / Foto: Cugat.cat

Jugadors de la UESC / Foto: Cugat.cat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina de bàsquet cau a domicili davant el Badalonès (74-63) i no pot sumar la segona victòria consecutiva al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Marc Solanes han anat per darrere en el marcador durant la major part del partit però ho han fet davant un Badalonès que amb aquesta victòria se situa líder provisional de la competició, i no han perdut la cara a l'enfrontament, mantenint-se en tot moment dins el marge de menys de 10 punts fins als instants finals.

El segon partit amb Marc Solanes al capdavant de la UESC masculina ha mostrat el creixement i trajectòria ascendent de l'equip des de l'arribada del tècnic. Després de vèncer en el debut davant l'Ademar, el segon repte era titànic: vèncer a la pista d'un dels conjunts més en forma i que pugnen pel lideratge. I els santcugatencs han estat dins del partit en tot moment, sense deixar que l'equip local marxés en el marcador.

De fet, els marges s'han mogut sempre en una diferència d'entre sis i 10 punts a favor dels badalonins, fet que ha mostrat el renovat esperit de competitivitat dels vermell-i-negres. 'Aquest partit, fa unes setmanes, no l'haguéssim competit tan bé. No té res a veure amb el que hagués passat fa uns mesos', afirma un dels jugadors de l'equip, Rafa Reche. Amb tot, però, no s'ha pogut culminar la sorpresa i endur-se el primer triomf a domicili del curs.

Marc Algar i Ferran López, amb 16 i 14 punts, han estat els màxims anotadors d'una UESC que es manté a la zona baixa amb cinc victòries i 12 derrotes.







Rafa Reche





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.