Una UESC femenina en ratxa visita aquest diumenge la pista del Sant Nicolau

Les de Marta Rosanas encadenen tres victòries consecutives, l'última de presitgi davant el Manyanet Reus


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la UESC femenina i el Manyanet Reus / Foto: Cugat.cat

Imatge del partit entre la UESC femenina i el Manyanet Reus / Foto: Cugat.cat

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol donar continuïtat al seu bon estat de forma aquest diumenge amb el partit que les vermell-i-negres disputaran davant el Sant Nicolau a domicili. Les de Marta Rosanas encadenen tres victòries consecutives, l'última de prestigi davant l'actual líder, el Manyanet Reus, es troben consolidades a la part mitjana de la taula amb 29 punts. Les santcugatenques, a més, tenen pendents el partit contra el Joviat, rival directe al grup 1 de Primera Catalana. El Sant Nicolau, per la seva banda, és cinquè amb 32 punts. El partit es jugarà a les sis de la tarda al Club Esportiu Sant Nicolau.

A falta de deu jornades per finalitzar la temporada, la UESC firma un registre d'11 victòries i set derrotes i es troba en una dinàmica positiva de resultats. En cas de mantenir aquest bon estat de forma en aquest tram final de competició, les de Marta Rosanas podran assegurar la permanència sense dificultats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.