La millor versió de la UESC s'imposa amb superioritat al Bàsquet Molins

Els de Marc Solanes encadenen tres victòries consecutives i fan un pas més cap a la zona segura de la taula

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de bàsquet ensenya la seva millor cara i s'endú el duel directe davant el Molins (66-55) en un partit que els vermell-i-negres han dominat amb seriositat i bon joc. Una victòria que dóna ales al conjunt santcugatenc, tot i que encara li queda camí per recórrer per arribar a la zona segura del grup 2 de Copa Catalunya.

Tot plegat en un partit que ha enfrontat vells coneguts. L'exentrenador de la UESC Cesc Senpau s'ha retrobat amb el seu antic equip al pav 1 de la Rambla del Celler amb ganes de repetir el resultat de la primera volta. La igualtat ha estat la nota dominant al primer quart, amb tots dos equips mesurant les forces de l'altre. La UESC, però, i com ve sent habitual quan juga a casa, ha començat a exhibir les seves qualitats, i gràcies a una defensa ordenada i l'encert en el llançament, ha obert una escletxa de 10 punts al segon quart. Una dinàmica que s'ha repetit al tercer quart. Els vermell-i-negres han aprofitat la desconnexió d'un Bàsquet Molins desaparegut i erràtic per seguir ampliant la distància al marcador fins a situar-se 21 punts per sobre dels visitants.

Quan tot semblava indicar que el partit estava vist per sentència, el Molins ha despertat i ha endossat un parcial de 0 a 10 només començar el període. Precisos en el llançament de triple i aprofitant l'empenta de veure com començaven a remuntar punts, els de Cesc Senpau han posat la por al cos dels santcugatencs. Per fortuna de l'afició local, la UESC ha sabut reaccionar i ha tornat a portar el ritme del partit. Amb intel·ligència i calma, els vermell-i-negres han controlat amb cap els minuts finals, i s'han acabat enduent el partit per 66 a 55.

L'entrenador de la UESC Marc Solanes ha posat en valor el treball de l'equip durant tot el partit i la seva superioritat davant un rival directe. La setmana que ve la UESC, que arriba a les nou victòries i als 31 punts, visitarà la pista del líder, el Ripollet.

Marc Solanes

Jo crec que hem treballat molt bé durant tot el partit menys a l'inici del quart quart. Hem fet molt bon bàsquet. Estem molta feina al darrere.