El santcugatenc Robert Cosialls renova amb el Bàsquet Girona

L'aler pivot jugarà la seva tercera temporada al conjunt gironí, que la temporada que ve debutarà a la LEB Or


  • Comparteix:

Cosialls durant un partit amb el Bàsquet Girona / Foto: Sergi Geronès

Cosialls durant un partit amb el Bàsquet Girona / Foto: Sergi Geronès

El santcugatenc Robert Cosialls ha renovat amb el Bàsquet Girona. L'aler pivot, que es va formar a la UESC, jugarà per tercera temporada consecutiva amb el club gironí, que la temporada que ve debutarà a la LEB Or després d'aconseguir l'ascens en quedar en segona posició quan la Federació Espanyola de Bàsquet va donar per finalitzada la competició per la crisi del coronavirus. Així, el Bàsquet Girona jugarà a la segona categoria del bàsquet estatal després de dos anys a la LEB Plata.

En declaracions a Cugat Mèdia, Cosialls ha explicat que està 'molt content per haver renovat' i que el club 'té molt bon projecte'. El jugador santcugatenc ha destacat la progressió del conjunt gironí, que fa tres anys militava a la lliga EBA i ara jugarà a la LEB Or. Cosialls ha mostrat les seves ganes d'afrontar la nova temporada i d'ajudar l'equip 'en el màxim possible'.




Robert Cosialls

Estic molt il·lusionat de provar aquesta nova categoria. L'afrontaré amb moltes ganes i amb molt treball per ajudar l'equip el màxim possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.