La UESC presenta les tres seccions de l'entitat i un acord amb Open Arms

L'ONG iniciarà un projecte amb el club sobre la informació per la llibertat


  • Comparteix:

Presentació dels equips de la UESC / Foto: Ajuntament

Presentació dels equips de la UESC / Foto: Ajuntament

La UESC ha presentat les tres seccions de l'entitat, bàsquet, tenis taula i 3x3 aquest diumenge en un Pav 3 de la Rambla del Celler ple de gom a gom. El club també ha donat a conèixer l'acord amb l'ONG Open Arms i que educacrà els jugadors i jugadores amb una campanya d'informació per la llibertat. L'acte, que ha estat presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha servit per retre homenatge a treballadors del club com Xavi Coll, Oriol Antrás i Pilar Blader. El club també ha anunciat la retirada del dorsal 24 de Patrick Reyes després de molts anys a l'entitat.

Festa vermell-i-negra al Pav 3 on el públic ha gaudit de les tres seccions de l'entitat. La més nombrosa és la de bàsquet amb 47 equips. La secció de 3x3 i de tenis taula també integren aquesta entitat. El president de la UESC, Vicenç Beltrán, ha desitjat que tots els jugadors i jugadores competeixen al màxim aquesta temporada i destaca l'acord amb Open Arms que "potencia els projectes socials del club".

El fundador d'Open Arms, Òscar Camps, es mostra satisfet d'iniciar el vincle amb la UESC i aquest nou projecte. Un projecte que ja està inciat a Vic i a Girona.







Òscar Camps

Estem molt contents d'iniciar aquest projecte amb la UESC.

Vicenç Beltran

Volem que tots els jugadors i jugadores competeixin al màxim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.