La UESC s'estrena a Supercopa amb derrota contra el JAC Sants

Els vermell-i-negres han perdut (61-53) contra els barcelonins a domicili en el primer partit oficial de la temporada


Temes relacionats

La UESC ja coneix el calendari de la nova Supercopa catalana ( 8/ago/23)

El primer equip masculí de la UESC jugarà a la Supercopa, màxima categoria catalana (12/jul/23)

L'equip sub 21 masculí de la UESC, campió de Catalunya (13/jun/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: UESC

Imatge d'arxiu / Foto: UESC

El primer equip masculí de la UESC ha debutat a Supercopa Catalunya amb derrota (61-53) davant el JAC Sants de Barcelona en el que ha estat el duel inaugural de la fase regular de la màxima competició catalana de bàsquet. Els de Gabi Payet, que afronten aquesta nova categoria creada per la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) com a un repte per aconseguir l'ascens directe a Lliga EBA, han arrancant la temporada oficial amb desfeta contra el conjunt barceloní. Tot i anar a remolc durant tot el duel, els vermell-i-negres no han llançat la tovallola i han gaudit d'opcions de victòria fins als intants finals. En aquesta nova categoria, formada per només 14 equips d'arreu de Catalunya, el campió pujarà a Lliga EBA i el segon, tercer, quart i cinquè disputaran una final a quatre que repartirà un altre bitllet.

L'equip santcugatenc va iniciar la pretemporada a finals d'agost i presenta quatre noves incorporacions i quatre baixes respecte a la temporada passada. Edu Calpe, qui torna al club, Sergi Casaú, que arriba procedent del Castelldefels, Marc Figueras, aler del Castellar, i Adrià Amabilino són, per ara, les noves incorporacions de l'equip dirigit per Payet.

A la pròxima jornada la UESC tornarà a jugar a domicili. Serà, en aquest cas, contra el Círcol Cotinifici Badalona el diumenge 1 d'octubre (17.45 h) en el duel corresponent a la segona jornada de lliga.

CONSULTA AQUÍ EL CALENDARI I ELS RESULTATS DEL PRIMER EQUIP MASCULÍ DE LA UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.