Un fatídic últim quart condemna a la UESC a la derrota davant el Manresa B

Els santcugatencs s'han vist superats pels del Bages que han estat molt encertats des del tir exterior

Imatge del partit entre la UESC i el Manresa B / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC ha perdut (76-83) davant el Baxi Manresa B en matx corresponent a la jornada 4 de la Supercopa. Els santcugatencs han caigut derrotats després d'un fatídic darrer quart amb moltes pèrdues de pilota, una mala defensa que s'ha vist superada des del tir exterior del conjunt del Bages. Els de Gabi Payet sumen un balanç d'una victòria i tres desfetes i jugaran la propera jornada a la pista del CN Sabadell que ocupa la mitja taula amb dos triomfs i dues derrotes.

La UESC ha viscut dues parts ben diferenciades de partit amb dues cares totalment oposades. La posada en escena ha estat brillant amb un 11 a 3 inicial que ha deixat el Manresa B pràcticament esborrat de la pintura. Els del Bages han reaccionat en els últims minuts el primer període situant el 19 a 16. En el segon quart, els manresans han empatat a 30 a falta de tres minuts per arribar al descans. El 41 a 43 atorgava un mínim avantatge visitant.

A la represa, els visitants han iniciat un atac ferotge des de la línia de triples amb gran efectivitat i això els ha permès endur-se el tercer quart per un ajustat 60 a 61. Finalment, el darrer quart ha estat cruel per als santcugatencs que s'han vist superats pel major ritme atacant, amb un bon rebot ofensiu i un gran encert. Triomf dels visitants amb un gran últim quart.