ESPORT ESCOLAR: Èxit de participació en les Jornades del Bàsquet


  • Comparteix:

Més de 300 nens i nenes van participar aquest cap de setmana en la IV edició de les jornades del bàsquet organitzades per l'OMET amb la col·laboració de la UESC. El president de l'entitat santcugatenca, Valentí Feixas, fa un balanç molt positiu i ja pensa en alguns canvis per la propera edició.

Com era previst, la Rambla del Celler va estar plena de gom a gom durant tot el dia de dissabte, ja que va ser el principal escenari de la IV edició de les jornades de bàsquet. Unes jornades, organitzades per l'OMET amb el suport de la Uesc, que van ser un èxit en quan a participació i organització es refereix. Els números, més de 300 nens i nenes gaudint de l'esport de la cistella, i la disputa de quasi 160 partits de 3x3 entre les diferents categories, les competicions de triples i les exhibicions dels jugadors del primer equip de la Uesc i una exhibició de tennis taula de disminuits així ho confirmen.
El president de la Uesc, Valentí Feixas, diu que a conseqüència del balanç tan positiu obtingut en aquesta IV edició l'idea és tornar a organitzar, per l'any vinent, una altra Diada pensant ja en algunes modificacions que millorin aquesta jornada del bàsquet.

Valentí Feixas

L'idea es fer una altra Diada del Bàsquet per la temporada vinent.


Aquest cap de setmana, a part de ser protagonista la Diada del Bàsquet, el Sènior B de la Uesc també va tenir els seus minuts de glòria, ja que es va proclamar, a la Sala Escolar, campió del Campionat de Catalunya B després de derrotar a la final al Viladecans per 71 a 59. Sant Cugat va ser la seu d'aquesta final a 4.
Feixas comenta el triomf de l'equip Sènior B i diu que la temporada esportivament parlant ha estat excepcional.

Valentí Feixas

Aquesta temporada a nivell esportiu ha estat excepcional i la victòria del Sènior B ha significat la culminació d'un treball molt ben fet.


Un final de campanya molt intents però a la vegada molt positiu en tots els àmbits del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.