Desplaçament complicat per la UESC a la pista del 3r classificat


  • Comparteix:

El sènior masculí de la UESC visita la pista del Grup Barna, un dels desplaçaments més complicats de la lliga. L'equip barceloní és el tercer classificat, però amb el mateix nombre de victòries que la UESC, que és quarta. Després de la derrota davant el Club Natació Terrassa, els de David Lizano esperen recuperar el nivell de joc demostrat en jornades anteriors.

La UESC necessita guanyar per demostrar que no ha perdut el bon nivell de joc que ens havia demostrat a la lliga. I és que dues derrotes consecutives han fet minvar lleugerament la moral de l'equip.

Per aconseguir el triomf, però, haurà de superar un dels equips que ara mateix es troben més forts a la competició, el Grup Barna. Els barcelonins van tercers amb 7 victòries acumulades, les mateixes, però, que els santcugatencs. De fet l'única diferència entre els dos conjunts són els punts a favor: el Grup Barna en té 13 més que la UESC. És per això que s'espera que el partit de diumenge sigui un dels més difícils i igualats que han jugat fins ara els santcugatencs.

El jugador de la UESC, Xavi Pernas, espera recuperar aviat el nivell de joc que havien assolit i que els havia situat líders a la taula.

Xavi Pernas

Esperem recuperar el nivell de joc mostrat en altres jornades de lliga


El tècnic santcugatenc, David Lizano, segueix sense poder comptar amb els lesionats César Ruano i David Martín. El partit es juga a la pista del Grup Barna el diumenge a les 6 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.