La UESC visita el cuer, l'Opalo Cerdanyola


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet visita la pista del cuer, l'Opalo Cerdanyola. El conjunt santcugatenc és ara mateix 5è a la taula però no es fia del seu rival, que ve de guanyar fora de casa. En el partit de la primera volta, els vermell-i-negres van vèncer per més de 20 punts.

El sènior masculí de la UESC visita aquest cap de setmana la pista del cuer de la Primera Catalana, l'Opalo Cerdanyola. Els santcugatencs, que ocupen la cinquena posició de la classificació amb 12 victòries i 7 derrotes, recuperen a Josep Maria Pons i a Xavier Pernas que van ser baixa la jornada passada. El capità de la UESC-Grup Catalana Occident, Dani Salvat, explica quina pot ser la clau d'aquest partit.

Dani Salvat

Claus del partit


Recordem que en la cinquena jornada de lliga, tots dos equips van enfrontar-se amb victòria àmplia dels santcugatencs per 86 a 65. El mateix Salvat, partint d'aquest precedent, repassa quins són els punts forts del Cerdanyola.

Dani Salvat

Anàlisi de la situació i equip del Cerdanyola


El partit es disputarà a Cerdanyola dissabte a partir de les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.