Segona derrota consecutiva de la UESC

La UESC de bàsquet perd a la pista del Grupo Ossorio de Badalona per 74 a 68. Els vermell-i-negres tornen a patir un inici de tercer quart fluix, que els deixa en posicions de mitja taula de la Copa Catalunya de bàsquet.

El tercer quart ha tornat a jugar-li una mala passada a la UESC de bàsquet. L'equip de Manel Blanco ha començat fort el partit contra el Grupo Ossorio de Badalona, però de nou la represa de la segona meitat ha estat la clau la derrota dels santcugatencs. Una desfeta per 74 a 68 que suposa que els vermell-i-negres es mantiguin en la zona mitja de la classificació.

Els jugadors de Manel Blanco anaven mentalitzats de la dificultat del partit, contra un equip de la part alta de la classificació farcit de jugadors formats en el planter d'equips com el Barça o la Penya. La UESC han jugat molt intensament, amb un parcial de 4 a 15 en els primers cinc minuts, però poc a poc els badalonins s'han trobat amb el seu joc i han aconseguit empatar a 21 a la fi del primer temps.

De nou el tercer quart ha estat fatídic pels santcugatencs, que han vist com el Grupo Ossorio s'escapava de 10 punts al marcador. El base Isaac Pérez afirma que aquest fet s'ha donat, en part, per les baixes de l'equip de Manel Blanco, sobretot la del pivot Pons.

Isaac Pérez

Veníem amb baixes, i potser s'ha notat a nivell tècnic-tàctic al tercer quart. Tot i naixò hem fet un bon joc, i ells han tirat d'experiència i veterania.

Tot i la millora de joc dels santcugatencs, la derrota s'ha consumat al final per la qualitat del rival. La UESC haurà de trencar el malefici dels partits com a local la setmana vinent, contra el Cassanenc, per poder sumar una nova victòria que l'allunyi de forma definitiva dels llocs mitjos de la taula.