Catalunya i Espanya confien en Itziar Llobet


  • Comparteix:

La jugadora santcugatenca de bàsquet Itziar Llobet disputa el Campionat d'Espanya sots 16 per autonomies amb Catalunya el proper mes de gener a Càceres. Llobet també ha estat preseleccionada per a la disputa d'entrenaments amb el combinat espanyol de cara a l'Europeu del proper mes d'agost.

La jugadora santcugatenca Itziar Llobet ha rebut anticipadament els regals de Nadal. Primer va saber que assistirà amb Catalunya al campionat d'Espanya sots-16 per autonomies que del 3 al 8 de gener es disputa a Còrdova. Pocs dies més tard va saber que el seleccionador espanyol sots-16 l'havia convocada per una concentració preparatòria de cara a l'Europeu de Polònia del proper estiu. I tot això mentre triomfa amb el seu club, el Segle XXI. Escoltem una entrevista on la jove jugadora explica les seves sensacions davant aquests reptes. Llobet, molt contenta per la convocatòria definitiva amb la selecció catalana, explica que està sorpresa pel fet que ella només té 15 anys..


Itziar Llobet

Com que no és el meu any no m'ho esperava. Estar a la llista definitiva és un premi


La primera d'aquestes dues cites és del proper dia 3 de desembre fins al 9. A la localitat saragossana d'Alagó, Llobet es concentrarà amb les seves companyes de la selecció espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.