Important victòria de les noies de la UESC

L'equip femení de la UESC suma la segona victòria a la lliga en vèncer (79-59) el Sant Joan de Mata. Aquest triomf dona confiança a l'equip de Pablo Moreno per afrontar el pròxim compromís davant un altre rival similar, el Voramar.

L'última victòria aconseguida per la Unió Esportiva és molt important tant per la manera en què es va produir com pel rival.
El conjunt de Pablo Moreno va establir la diferència de 20 punts, sobretot, a l'últim quart. A banda del resultat, el destacable va ser el triple de la local Alba Gómez des de mig camp, just abans del descans.

Com explica el tècnic de la UESC Pablo Moreno aquest resultat els dona moral pel pròxim partit.

Pablo Moreno

La veritat és que el resultat d'aquest partit ens dóna molta confiança per encarar el d'aquesta jornada. Ara ens venen 3 partits que hauriem de guanyar.

L'equip vermell-i-negre és novè a la classificació amb 2 victòries i 3 derrotes, fent de límit entre els equips de la part alta i els de la zona baixa de la taula. El cap de setmana la UESC visitarà la pista del Voramar 'A', que només ha aconseguit una victòria.