Victòria convincent


  • Comparteix:

La UESC guanya de 28 punt en el primer partit

La UESC guanya de 28 punt en el primer partit

La UESC venç en el primer partit de la 1a Catalana per 80 a 52 a l'Andorra. Els santcugatencs mostren un alt percentatge en el tir exterior i sumen el primer triomf de la temporada.

No podien començar millor. La UESC ha jugat un partit pràcticament perfecte amb un gran encert atacant. Els homes de Marc Guillem han començat molt forts i han arribat a tenir diferències a favor de 15 punts en el primer quart, arribant a la mitja part amb avantatge de 12 punts.

A la represa, el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica i els santcugatencs han anat ampliant la diferència en el marcador fins arribar al 80 a 52 final. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, creu que és molt important començar amb victòria.

Marc Guillem

Estem contents pel triomf i pel joc de l'equip.







La propera jornada els santcugatencs s'enfronten al SAFA Claret, dissabte a les sis de la tarda (18:00 hores) a pista barcelonina.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.