A quarts, contra EEUU


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Itziar Llobet

Imatge d'arxiu d'Itziar Llobet

La selecció espanyola sub-17, amb la santcugatenca Itziar Llobet a les seves files, ha perdut (77-58) contra la Xina en l'últim partit de la fase de grups del Mundial de bàsquet de França. Tot i la derrota, el combinat estatal segueix endavant al campionat gràcies a la classificació matemàtica que va aconseguir ahir contra Argentina. La selecció dels Estats Units, imbatuda fins ara, espera les espanyoles a quarts de final.

L'equip de Víctor Lapeña ha saltat sobre la pista de Toulouse en busca d'una victòria contra les xineses que els donés la tercera plaça del grup B de la fase preliminar, però la gesta no ha estat possible. La Xina no ha donat opció a les espanyoles i s'ha acabat imposant (77-58) després de controlar tot el partit sense problemes.

Finalment Itziar Llobet i les seves companyes acaben la fase de grups com a quartes classificades. Divendres s'enfrontaran a Estats Units als quarts de final. Les americanes han acabat primeres del grup A i són les grans favorites al títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.