El joves de la UESC comencen amb derrota


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la UESC i el Morell

Imatge del partit entre la UESC i el Morell

El sènior masculí de la UESC cau derrotat en el primer partit de la temporada a casa contra el Morell per 77 a 80. El nou projecte de l'entitat santcugatenca ha donat bones sensacions tot i la derrota inicial. L'entrenador dels vermell-i-negres, Marc Guillem, valora l'intent dels seus jugadors d'assumir responsabilitats en diverses etapes del matx.

El matx ha començat molt igualat sense un dominador clar del partit. S'ha arribat al final del primer quart amb un 18 a 20 favorable els visitants. Al segon període, els vermell-i-negres han millorat la defensa i s'han avançat al marcador. El resultat a la mitja part era de 57 a 56 favorable als santcugatencs.

A la represa, el joc ha tingut la mateixa dinàmica i ha finalitzat amb un punt per sobre de l'entitat santcugatenca. Al principi de l'últim període el conjunt visitant s'ha avançat al marcador fins arribar als nou punts d'avantatge. Als darrers minuts, els santcugatencs han reaccionat, però sense arribar a aconseguir la victòria. El resultat final ha estat de 77 a 80.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Marc Guillem, es mostra satisfet pel treball dels seus jugadors, tot i la derrota.

Marc Guillem

Els jugadors estan seguint un procés en que han d'assumir responsabilitats. Els jugadors ho han intentat i això té el seu valor.



El proper cap de setmana, a la segona jornada del campionat, la UESC jugarà a la pista de l'Esparreguera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.