Els últims minuts condemnen la UESC

Foto d'arxiu d'un partit de la UESC.

L'equip sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat cau (66-67) contra el Reus després d'haver estat per davant en el marcador fins a dos minuts pel final. L'equip de Marc Guillem ha obtingut fins a catorze punts de marge, però l'experiència del conjunt rival ha contrarrestat el desencert del jove equip santcugatenc en els darrers moments del matx. Les faltes personals han malmès les rotacions entre els vermells-i-negres.

L'experiència ha vençut la joventut. El jove sènior masculí de la UESC ha sucumbit als nervis i al desencert contra un Reus que ha demostrat tenir jugadors amb experiència de sobres en aquest tipus de partits. En els primers compassos del partit, els visitants han sortit tous i això ho han aprofitat els vermells-i-negres per arribar al final del primer quart onze punts per sobre en el marcador. El joc vertical i dinàmic dels santcugatencs han permès mantenir les distàncies, tot i que en cap moment han pogut trencar definitivament el partit. L'acumulació de faltes locals ha provocat que Marc Guillem no pogués rotar els seus jugadors equilibradament, i al darrer quart els reusencs han seleccionat millor els tirs i han pogut anotar de manera més regular. A falta de dos minuts, el conjunt blanc-i-negre ha capgirat el marcador, i ha sabut controlar les darreres possessions per acabar guanyant el partit. El tècnic santcugatenc, Marc Guillem, ha destacat la diferència d'experiència entre els dos equips.

Marc Guillem

Ens ha tremolat molt el canell al final i no hem buscat les penetracions i el joc interior que hem buscat durant tot el partit.

Amb aquest partit, la UESC acumula un triomf i dues derrotes. El proper matx serà dissabte a domicili contra el CN Sabadell, a dos quarts de cinc.