El CB Mira-sol crea un conjunt sènior femení


  • Comparteix:

El Club Bàsquet Mira-sol incorpora per a la nova temporada un conjunt sènior femení creat a partir d'una iniciativa d'un grup de 15 jugadores. L'entitat mirasolenca ha vist amb bons ulls fer un sènior femení i ha demanat a la Federació Catalana una plaça a la Tercera Catalana pel nou sènior femení.

Aproximadament una dotzena de jugadores van proposar fer un conjunt sènior al CB Mira-sol, que va acceptar i ha facilitat crear aquest nou sènior femení. Les jugadores santcugatenques, que han participat en altres conjunts de la zona, participarà a la Tercera Catalana. Aquest serà la segona vegada que el club mirasolenc disposi d'una secció femenina després que fa uns anys es va desfer per problemes d'incompatibilitat. El director esportiu del CB Mira-sol, Quique Aranda, ha explicat a Cugat.cat com va sorgir la idea.

Quique Aranda

Un grup de noies ens va dir que volien fer un equip sènior femení i nosaltres hem facilitat fer l'equip sènior.



Aranda també confia en poder consolidar en els propers anys una secció femenina al club.

Quique Aranda

Poc a poc podrem fer amb les jugadores una secció femenina.







La primera quinzena de setembre el conjunt sènior femení coneixerà el calendari de competició per a la temporada 2011/12.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.