Nahmanovic (UESC): 'Estem adquirint aspectes nous en atac que ens facilitin la feina'


  • Comparteix:

La UESC treballarà per seguir progressant

La UESC treballarà per seguir progressant

Incorporar nous sistemes en atac per fer-ho tot més fàcil i no perdre els nervis. Aquestes són les claus principals a partir de les quals el conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat vol millorar el seu rendiment i trajectòria a Primera Catalana. Després d'acumular tres derrotes consecutives, el cos tècnic de les vermell-i-negres cerca la solució en una millora de la vessant ofensiva.

Tot i que en la darrera jornada, en el partit contra el Messer Tarragona, la UESC va mostrar una millora en l'actitud i tensió defensiva, les santcugatenques segueixen sense anotar amb facilitat. A les quatre primeres jornades les vermell-i-negres han fet una mitjana de 53 punts per partit, una xifra discreta tot i no ser una de les pitjors de la categoria. L'entrenador de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha afirmat que hi haurà certs canvis a l'estratègia ofensiva.

Leandro Nahmanovic

Estem adquirint hàbits de joc en atac, fer el joc més senzill amb sistemes nous que s'estan entenent bé.



D'altra banda, Nahmanovic ha explicat que la filosofia d'entrenament del club se centra a l'inici de temporada en el detall individual, per passar a l'aspecte col·lectiu més endavant. És per això que el tècnic santcugatenc afirma que el seu conjunt serà més competitiu a mesura que avanci la temporada.

Leandro Nahmanovic

Nosaltres comencem a treballar des del detall, al llarg de la temporada anirem adquirint l'ordre que ens falta.




En qualsevol cas, Nahmanovic creu essencial no perdre els nervis per seguir millorant. El primer pas, aquest cap de setmana contra el Femení Cornellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.