Itziar Llobet inicia amb bon peu la seva aventura cap al somni americà


  • Comparteix:

Llobet en un partit amb Kent State

Llobet en un partit amb Kent State

La santcugatenca Itziar Llobet brilla als primers partits que juga amb el seu nou equip, el conjunt femení de bàsquet de la Universitat de Kent State. Llobet va fitxar a l'estiu per la universitat nord-americana i es troba disputant la pretemporada, en què ja ha jugat cinc partits amb molt bons números. Les d'Ohio estan a la màxima divisió universitària, la Divisió I de la NCAA.

Llobet es troba gaudint d'una de les competicions de més nivell internacional pel que fa el bàsquet femení, la primera divisió de la NCAA, l'organisme que organitza les competicions universitàries als Estats Units. La santcugatenca, de 18 anys, és jugadora de primer any, però està donant un gran rendiment. En els cinc partits disputats, dels quals el seu equip només ha pogut guanyar un, Llobet ha promitjat nou punts i prop de quatre rebots en 30 minuts de joc. Al darrer torneig amistós, el Hilton Garden Inn Thanksgiving Classic, l'exjugadora de la UESC i del Segle XXI ha estat inclosa en l'equip ideal del campionat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.