Dzigal debuta amb bona nota en el triomf de la UESC contra el Quart


Temes relacionats

La UESC incorpora el pivot bosnià Selver Dzigal provinent del Castellar ( 1/des/11)


  • Comparteix:

Dzigal en una imatge d'arxiu

Dzigal en una imatge d'arxiu

L'últim fitxatge de la UESC, el pivot Selver Dzigal, ha disputat els primers minuts amb la samarreta vermell-i-negra en la victòria santcugatenca a la pista del Quart (70-80). El jugador bosnià ha ofert algunes pinzellades del seu potencial i ha assegurat que ha tingut 'bones sensacions' en el seu debut.

Dzigal ha anotat 8 punts, ha captuat 6 rebots i ha donat una assistència en els 12 minuts en què ha estat en pista. Aquestes xifres li han aportat un 12 de valoració, la quarta millor de la UESC i la setena més alta del partit. En aquest sentit, Dzigal es mostra satisfet amb la seva actuació malgrat la manca d'acoblament a l'equip.

Selver Dzigal

Les sensacions van ser bastant bones. A la segona part potser anava una mica perdut per falta d'acoblament.



Els 4 rebots defensius i el 100% d'encert en llançaments de dos punts denoten les qualitats d'aquest pivot bosnià. L'aturada nadalenca li servirà per acabar de conèixer els seus companys i millorar el seu rendiment sobre la pista. Dzigal creu que la seva aportació defensiva pot ajudar molt l'equip.

Selver Dzigal

Crec que l'aportació que puc fer és defensar el millor que pugui i guanyar fluidesa en atac.



La UESC torna a la competició la segona setmana de gener rebent el Montgat, rival directe. Els santcugatencs tenen aquesta setmana de descans i tornen als entrenaments la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.