El santcugatenc Nacho Llovet col·labora a tombar el líder de l'ACB

Nacho Llovet en una imatge d'arxiu

El santcugatenc Nacho Llovet i el seu equip, el Fiatc Joventut, han derrotat (78-75) el fins ara líder de l'ACB, el Real Madrid. Llovet ha fet sis punts i ha aconseguit tres rebots en l'important triomf dels verd-i-negres en l'últim partit de l'any.

La Penya ha donat la sorpresa de la jornada a la lliga ACB en derrotar qui des de feia una setmana era el líder de l'ACB. El Real Madrid arribava al Palau Olímpic de Badalona amb la intenció d'acabar l'any encapçalant la classificació, però l'equip verd-i-negre ha dominat el marcador durant gairebé tot el partit i ha aguantat en els últims minuts fins endur-se el triomf. El santcugatenc Nacho Llovet ha jugat 17 minuts i ha estat part important de la victòria que allunya l'equip de Badalona de les posicions de descens.