La UESC femenina ha de demostrar que vol salvar-se


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina viatja a la pista del Canyelles en la 27a jornada del grup 2 de Primera Catalana. L'ajudant tècnic de l'equip, Andrea Martínez, creu que les santcugatenques han de practicar un joc lent i controlar l'ansietat per superar aquest nou test.

Les dues victòries consecutives aconseguides per les santcugatenques els hi han donat força per afrontar els darrers partits de la temporada. Quan falten quatre jornades, les vermell-i-negres han d'aconseguir dues victòries si volen salvar la categoria. El conjunt santcugatenc haurà de demostrar davant del Canyelles que és millor que a la primera volta. Les del Garraf van guanyar en el partit d'anada per 11 punts de diferència. L'ajudant tècnic de les vermell-i-negres, Andrea Martínez, creu que l'equip depèn del seu joc per a fer un bon paper en les properes jornades. Segons Martínez, les jugadores han de controlar l'ansietat.

Andrea Martínez

Joc lent, amb pàciencia i sense perdre el control. L'ansietat és el que no ens deixa controlar el partit.






Les santcugatenques visiten la pista del Canyelles aquest dissabte a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.