La UESC tanca la temporada amb una derrota ajustada contra el CB Castellar


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (69-70) contra el CB Castellar en l'últim partit de la temporada. Els visitants es jugaven bona part de les seves opcions de permanència en aquest matx, i han sortit des del primer minut molt intensos, han comptat amb el suport del seu públic i han igualat la qualitat santcugatenca amb treball i actitud.

La festa de comiat de la UESC a la millor temporada del club a Copa Catalunya no ha pogut ser completa. El CB Castellar, que havia de guanyar si volia optar a sortir de la promoció de descens, s'ha presentat amb l'afició al seu costat i amb un ritme de joc agressiu, però els vermell-i-negres no volien ser menys i el matx s'ha interpretat en un escenari de velocitat i alta anotació, primant el joc ofensiu davant el defensiu. Els dos conjunts atacaven a través de possessions curtes i els de Castellar abusaven del tir exterior, encara més quan Lizano ha posat una defensa zonal que obligava a seguir tirant de fora als castellanencs, amb percentatges discrets. Ara bé, la UESC s'ha relaxat i això ho han aprofitat els de Castellar per fer un parcial de 0-12 que els ha avançat al descans (36-42). Al tercer quart la premisa era clara, augmentar el ritme i recuperar les ràpides transicions santcugatenques. El matx s'ha ajustat en el marcador, tot i que els visitants gestionaven bé la renda obtinguda, per arribar als instants finals un punt per sobre. Cuenca ha fallat dos tirs lliures i a l'última possessió la UESC no ha pogut anotar per acabar imposant-se. El tècnic de la UESC, David Lizano, analitza el partit.

David Lizano

És evident que quan jugues contra un equip que s'ho juga tot es nota molt.



La Unió Esportiva Sant Cugat acaba la temporada en la millor posició de la seva història a Copa Catalunya, sisè classificat amb 17 victòries i 12 derrotes, a només dues de les posicions d'ascens a Lliga EBA. En les pròximes setmanes es definirà la plantilla de la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.