L'ADEPAF de Figueres, cuer, arriba ferit a la pista de la UESC, segona


  • Comparteix:

La UESC vol sumar un nou triomf com a local

La UESC vol sumar un nou triomf com a local

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té un partit, sobre el paper, assequible per mantenir-se com a colíder del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, amb cinc victòries i una sola derrota, reben l'ADEPAF, cuers i únic conjunt que encara no coneix el triomf. Malgrat les dues incorporacions estrella, Jordi Vallmajó del Sant Josep de Girona i Marc Juanola de l'Arenys Bàsquet, els figuerencs han signat un inici de temporada nefast. El matx, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la rambla del Celler.

David Lizano ha solucionat la sortida d'Èric Forné amb una intenció de joc més col·lectiva i amb el lideratge de jugadors com Roger Dam o, en el darrer partit contra el Sant Josep, Eloi Pérez, més enllà de la potent línia interior vermell-i-negra. Justament aquest joc proper a la cistella serà la clau d'aquest cap de setmana, en què la UESC rep un rival en hores baixes malgrat basar-se en un ambiciós projecte. Després dels resultats de la temporada passada, en què els figuerencs van salvar la categoria sense problemes, la plantilla d'enguany presenta dues incorporacions de renom a la línia exterior. El descens de dues categories del Sant Josep de Girona de l'Adecco LEB Or ha provocat un èxode dels seus jugadors, entre ells Jordi Vallmajó, que ha recalat a les files de l'ADEPAF i que, tot i acumular molt progatonisme, no està liderant el conjunt cap a la victòria. A Vallmajó l'ajuda Marc Juanola, jove promesa que està actuant com aler pivot i està conformant un quintet titular figuerenc de perfil molt baix. És per això que els santcugatencs han de centrar la seva ofensiva en els homes grans, els Jordi Pons, Guifré de Peray i companyia, en un partit que el tècnic de la UESC, David Lizano, considera com una trampa.

David Lizano

És un partit trampa total, és un equip molt diferent, juga amb petits però bons i és molt incòmode de defensar.


El matx pot reafirmar el colideratge de la UESC, a qui només CB Quart li aguanta el ritme, o pot suposar la primera victòria dels figuerencs. L'enfrontament es durà a terme aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.