El Sant Andreu de Natzaret B posa a prova la reacció de les noies del CB Mira-sol


  • Comparteix:

Les noies d'Arnau Brunet volen seguir manant

Les noies d'Arnau Brunet volen seguir manant

El conjunt femení del CB Mira-sol necessita certificar que ha oblidat la derrota a la pista del seu rival directe, el Les Franqueses, i mantenir la mirada fixada en el lideratge del grup 7 de Tercera Catalana. Després de redreçar el rumb amb una victòria treballada contra el CBF Cerdanyola C, les d'Arnau Brunet reben el Sant Andreu de Natzaret B amb l'objectiu de no cedir terreny i mantenir l'única derrota contra el Les Franqueses en el seu balanç. El matx, aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la rambla del Celler.

Cinc victòries consecutives feien prou mèrits per al CB Mira-sol com per erigir-se com a principal favorit a l'ascens a Segona Catalana. Ara bé, la derrota a la pista del Les Franqueses va demostrar que per arribar a final de temporada lluitant per pujar de categoria les taronges hauran de lluitar i suar molt, i el CB Mira-sol va aprendre la lliçó en un seriós partit contra el CBF Cerdanyola C. Ara toca mantenir l'alt nivell d'exigència i esperar que el Les Franqueses s'entrebanqui de nou, com ho va fer contra, justament, l'equip cerdanyolenc. El rival d'aquest cap de setmana, el Sant Andreu Natzaret B, ocupa posicions de descens amb dues victòries i cinc derrotes, així que, tal com afirma el tècnic del CB Mira-sol, Arnau Brunet, la clau és no caure en la relaxació i baixar la intensitat.

Arnau Brunet

No afluixar el ritme, no perdre'l, el nostre objectiu és seguir amb el ritme ascendent. Esperem no trobar-nos amb cap sotrac.


Mirasolenques i barcelonines disputen un partit amb diferents situacions aquest diumenge a les set de la tarda, al pav 1 de la rambla del Celler. L'enfrontament tanca la novena jornada del grup 7 de Tercera Catalana.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.