La UESC guanya i espera la derrota del Sant Nicolau per proclamar-se campiones

La UESC podria proclamar-se campiona aquest cap de setmana

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina guanya (58-80) davant el CB Imma en la 29a jornada del grup 4 de Segona Catalana. Amb una victòria més al sac, les santcugatenques depenen d'elles mateix per ser campiones en l'última jornada. En cas de no guanyar el Sant Nicolau podria prendre la primera plaça a les vermell-i-negres si vencen el seu partit.

La UESC ha fet la seva feina i ha sortit victoriosa de l'enfrontament a domicili davant el CB Imma. Les santcugatenques han començat una mica toves i poc concentrades i les rivals han aprofitat l'ocasió per atemorir-les.Tot i això, les noies d'Enrique Rodríguez han focalitzat l'atenció en el partit i han estat més atentes en atac, aconseguint un avantatge de quatre punts respecte les locals al final del primer quart. A l'inici del segon període la UESC ha sortit molt forta i ha aconseguit un parcial favorable 5-16 que ha permés que les santcugatenques tinguessin una base sòlida per arribar tranquiles a la mitja part 29-44.
Al tercer quart les de Rodríguez han donat un pas més cap a la victòria jugant amb la mateixa intensitat que en el segon període. Les locals han desistit la lluita però, al darrer període, les santcugatenques han confirmat la seva victòria 58-80.

El tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, afirma que lluitaran per guanyar la setmana vinent.

Enrique Rodríguez

Volem quedar primeres i lluitarem per guanyar la setmana vinent. No esperarem que el Sant Nicolau guanyi o perdi.

Amb el triomf del Sant Nicolau davant el Sant Andreu Natzaret el guanyador del grup 4 de Segona Catalana es decidirà en l'última jornada. Les vermell-i-negres depenen d'elles mateixes i si guanyen davant el CB Coll seran campiones.