La UESC clou l'edició estival del Basket City amb la intenció de repetir l'experiència


  • Comparteix:

La UESC ha seguit entrenant a Sant Esteve Sesrovires / Font: Uesc.cat

La UESC ha seguit entrenant a Sant Esteve Sesrovires / Font: Uesc.cat

Una cinquantena de jugadors i jugadores de bàsquet han aprofitat les vacances d'estiu per seguir millorant aspectes tècnics en l'edició d'estiu del Campus City Basket, organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). L'entitat santcugatenca es mostra satisfeta amb el rendiment d'aquesta primera experiència a l'estiu, duta a terme a Sant Esteve Sesrovires, i ja pensa en l'edició de l'any que ve.

Després de nou anys consolidant l'experiència durant les vacances de Setmana Santa, la Unió Esportiva Sant Cugat ha volgut provar el campus de tecnificació Basket City a l'estiu, amb un treball de tres hores diaries durant el matí treballant aspectes com el tir, la coordinació i el bot, i exercicis específics per posicions per als més grans a les sessions de tarda. Els petits, de la seva banda, han gaudit amb l'activitat 'Aprenem dels cracks', en què s'entrenaven i s'imitaven jugades de jugadors reconeguts a nivell internacional. Al vespre s'han organitzat competicions de cinc contra cinc, la final de les quals han arribat al darrer dia de campus. Un dels coordinadors de l'esdeveniment, Xifré Vives, s'ha mostrat molt satisfet amb el paper de jugadors i entrenadors, i ha assegurat que les sensacions són bones de cara a repetir l'experiència.

El campus ha clos amb un dinar de germanor amb jugadors, pares i tècnics del campus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.