Després d'una derrota i dues victòries, la UESC femenina s'enfronta al Premià


  • Comparteix:

La UESC femenina ha superat el Font Castellana a pretemporada, rival de la temporada passada

La UESC femenina ha superat el Font Castellana a pretemporada, rival de la temporada passada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina de Germán Simón s'enfronta aquest dilluns a les deu de la nit al Premià en el quart partit de pretemporada. Les santcugatenques van perdre el primer partit de preparació contra el FC Barcelona júnior (50-36), mentre que els dos següents compromisos els han resolt amb triomf, a casa contra Font Castellana (50-46) i a domicili contra el Torredembarra (44-53).

El nou equip de Simón segueix preparant una temporada que comença oficialment el dissabte de la setmana que ve contra el CB Parets, al pav 2 de la Rambla de Celler. Fins el moment, una derrota a finals d'agost contra el Barça júnior i dos triomfs que van perfilant els punts forts de la plantilla. La primera victòria, de fet, va arribar contra un vell conegut, el Font Castellana, rival directe la temporada passada durant gran part de l'any. El quart partit arriba aquest dilluns, mentre que Simón té la intenció de programar per a diumenge un cinquè amistós.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.