El CB Prat, primer rival de la UESC en la segona temporada a Primera Catalana


  • Comparteix:

Anna Vulart i companyia enceten la temporada

Anna Vulart i companyia enceten la temporada

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia aquest diumenge la seva segona temporada a Primera Catalana contra el CB Parets. Les santcugatenques, campiones la temporada passada del Campionat de Catalunya de Segona Catalana, afronten el segon repte a Primera amb moltes novetats. Germán Simón, nou tècnic vermell-i-negre, ha assegurat que cal treballar per conjuntar la plantilla i adaptar les noves peces a les jugadores que ja hi havia l'any passat.

Un rival d'entitat per començar, però ple l'optimisme per afrontar la nova temporada. Amb aquesta mescla de sensacions encara la UESC femenina l'estrena al segon curs de la seva història a Primera Catalana, amb una plantilla plena de noms nous. Les bases Alicia Hidalgo i Isa López del JE Terrassa i el Cerdanyola B respectivament, l'escorta Ingrid Pastor del JE Terrassa, les alers Anna Alegre del Molins de Rei i Tamara Herrero del JE Terrassa i la pívot Marta Carreño del Can Parellada són els fitxatges d'enguany, en una plantilla que manté Anna Vulart, Maite Cuesta, Aleyda Llobet, Cristina López i Marina Llonch respecte la temporada passada. Tenint en compte el mes de feina dut a terme fins ara i el nivell que ofereix Primera Catalana, l'objectiu de l'equip, segon el tècnic Germán Simón, és clar.

Germán Simón

Com a equip que acaba de pujar hem d'anar pas a pas. Creiem que amb l'equip que tenim podem mantenir la categoria si les coses es fan bé.


El partit es disputarà aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.