La UESC masculina derrota el Gavà en un final d'infart amb un gran Jordi Pons


  • Comparteix:

La UESC ha guanyat el matx en els darrers segons de partit

La UESC ha guanyat el matx en els darrers segons de partit

L'equip masculí de la UESC supera (65-64) el Gavà a la sisena jornada de Copa Catalunya i ocupa la part alta de la taula. Jordi Pons s'ha convertit en l'heroi del partit després d'anotar els dos punts finals i agafar el rebot defensiu de la darrera possessió del matx.

La UESC continua evolucionant en el seu joc i amb quatre jugadors que ara mateix estan en un estat de forma excepcional. Sergi Balagué amb 16 punts, Patrick Reyes i Lluís Curto amb 14 i Jordi Pons amb 10 han demostrat que el seu paper en aquest equip és d'actors principals. El seu treball ofensiu és lloable, però també en l'aspecte defensiu. El matx d'aquesta jornada davant el Gavà no serà recordat pel joc. En canvi, sí per la bona lectura que han fet els jugadors vermell-i-negres. Molta igualtat al primer quart amb triomf dels del Baix Llobregat per 13 a 15. Al segon quart, avantatge mínim del Gavà amb 34 a 35. Al tercer quart, la UESC ha donat la volta al marcador amb un 50 a 48.

Últim quart del matx. Igualtat màxima i tots dos equips s'han jugat el triomf en dues possessions. La primera per a la UESC amb encert de Jordi Pons. La darrera possessió per als gavanencs que han errat i Jordi Pons ha agafat el rebot. Final i triomf local per 65 a 64. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, destaca el valor del triomf i el caràcter del seu conjunt.

Marc Guillem

Aquestes victòries sumen molt. Hem jugat les nostres opcions al tram final i hem guanyat.


Els santcugatencs ocupen la part alta de la taula i visiten la propera jornada la pista del S.E.S.E, rival de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.