El Joventut Terrassa B rep una UESC plena de cares conegudes


  • Comparteix:

La UESC femenina visita la pista del Terrassa B

La UESC femenina visita la pista del Terrassa B

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del penúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana, el Joventut Esportiva Terrassa B, que atresora un balanç d'una victòria i nou derrotes. El partit servirà perquè el tècnic de la UESC, Germán Simón, es retrobi amb el seu exequip, al qual entrenava la temporada passada. Les santcugatenques tenen una ocasió immillorable per recuperar el sender de la victòria després de dues derrotes consecutives.

Dues derrotes en les dues últimes jornades de lliga han deixat la UESC femenina en la 12a posició de la taula. Les santcugatenques no van poder amb el Sedis urgellenc fa dues setmanes (59-55) i el Sant Fruitós va passar per sobre (45-67) de les jugadores de Germán Simón en la darrera jornada. Les vermell-i-negres tenen una bona ocasió, contra el penúltim classificat, de trencar aquesta ratxa negativa. Tot plegat, en un enfrontament emotiu per alguns membres de l'actual UESC. I és que el seu entrenador, Germán Simón, entrenava la temporada passada l'equip egarenc, un conjunt del qual també en formaven part les vermell-i-negres Alicia Hidalgo, Ingrid Pastor i Tamara Herrero. El JET encadena dues derrotes consecutives i, tot i no tenir massa bons resultats, estan donant guerra en els últims partits que ha disputat. El tècnic santcugatenc, Germán Simón, explica que el Terrassa és un rival a tenir en compte.

Germán Simón

És un equip que s'ha de tenir en compte. És un equip jove i inexpert en la categoria.


Pel matx contra el Joventut Esportiva Terrassa B, Simón podrà disposar amb totes les seves jugadores. El duel entre egarenques i santcugatenques es disputa diumenge a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.