El Qbasket derrota el Sant Quirze i s'anota l'onzena victòria en onze jornades


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada dels de Jordi Bargalló

Imatge d'aquesta temporada dels de Jordi Bargalló

El conjunt masculí del Qbasket Sant Cugat supera el Sant Quirze (88-48) i es manté com a únic equip invicte del grup 2 de 3a Categoria. Aquest triomf combinat amb la derrota del CB Llinars, segon classificat i pròxim rival dels blau cel, permet al conjunt santcugatenc ampliar distàncies respecte dels seus perseguidors.



Els de Jordi Bargalló continuen imparables. Porten onze jornades disputades i sumen onze victòries. És l'únic equip invicte a la lliga i de mica en mica amplia el seu avantatge respecte dels rivals directes. Ara té el CB LLinars i el Parets, segon i tercer classificats, a dues victòries de distància i el Matadepera, quart, a tres.

La competició s'atura el cap de setmana que ve i la pròxima jornada el Qbasket rebrà a casa el CB Llinars. Serà un dels partits de la jornada i una molt bona oportunitat perquè els santcugatencs donin un cop d'autoriat a la competició.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.