El bàsquet santcugatenc gaudeix d'una bona salut esportiva


  • Comparteix:

La UESC masculina està fent una bona temporada a Copa Catalunya

La UESC masculina està fent una bona temporada a Copa Catalunya

El bàsquet santcugatenc acomiada el 2013 en plena forma. La UESC masculina segueix lluitant per ser a la part alta de Copa Catalunya, mentre que la femenina clou l'any en zona permanència malgrat acabar d'ascendir a Primera Catalana. El Qbasket Sant Cugat masculí és invicte i va com un coet al grup 2 de Tercera Catalana, mentre que el femení lluita per arribar a la salvació de Segona, on acaba d'aterrar.

UESC i Qbasket estrenaran el 2014 amb la intenció de consolidar les bases de dos projectes molt definits, i que han patit una forta reorientació en els darrers mesos. L'estiu marcava el canvi de rumb de l'entitat vermell-i-negra, quan Sergi Sánchez es feia càrrec de la direcció esportiva i col·locava Marc Guillem al capdavant del sènior femení i Germán Simón, després d'alguns canvis, al capdavant del femení. En els primers mesos de competició, Guillem ha pogut refermar el paper del club a l'exigent categoria de Copa Catalunya, mentre que Simón està liderant la millor UESC femenina de la història, o el que és el mateix, la primera que és capaç de competir amb garanties a Primera Catalana.

El Qbasket Sant Cugat, de la seva banda, ha estabilitzat en el primer tram de temporada la reorientació de l'entitat, provinent del ja antic CB Mira-sol. En la vessant institucional ha augmentat el pes en presència a la ciutat i a la vida social santcugatenca, i a nivell esportiu ha pogut tastar la Segona Catalana femenina, on el primer equip està lluitant per la permanència. Menció a part té el Qbasket masculó, líder incontestable de Tercera Catalana amb 13 victòries en 13 partits. Molt probablement, l'equip de Sant Cugat més en forma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.