El Qbasket masculí opta a seguir guanyant partit rere partit per mantenir-se líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat masculí

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat masculí

El Qbasket Sant Cugat masculí rep el Les Franqueses B aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda amb la intenció de mantenir la dinàmica immaculada com a local. El partit corresponent a la 18a jornada del grup 2 de Tercera Catalana enfrontarà el líder santcugatenc, amb una dinàmica de tres victòries consecutives, davant el 13è classificat, que arriba a la cita després de tres desfetes.

El Qbasket Sant Cugat masculí arriba a la 18a jornada del grup 2 de Tercera Catalana sense rival, líder i amb quatre victòries d'avantatge respecte els seus perseguidors aplegats en un grup de quatre equips, el Regina Carmeli, el CB Llinars, el CB Parets i el Matadepera Taronja. Els santcugatencs estan demostrant ser superiors als seus rivals i amb el marge que els dóna la classificació ja només lluiten amb ells mateixos per superar-se setmana rere setmana. El Les Franqueses, amb un balanç de sis victòries i 11 derrotes, arriba amb la intenció de ser el primer conjunt que supera els blau cel a casa, on ho ha guanyat tot.

El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Jordi Bargalló, destaca una de les claus és pensar en el rendiment a través del dia a dia.

Jordi Bargalló

Nosaltres ens enfoquem en el dia a dia. Això fa que mantenir la motivació sigui més fàcil perquè no hem de fer res especial.



El balanç dels santcugatencs és de 16 victòries i tan sols una derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.