El QBasket i l'Ajuntament apropen posicions respecte el repartiment de pistes


  • Comparteix:

El president, Quique Aranda, en la presentació oficial del club / Font: Qbasquet

El president, Quique Aranda, en la presentació oficial del club / Font: Qbasquet

El Qbasket Sant Cugat ha mostrat la seva satisfacció respecte a la resposta de l'alcaldessa, Mercè Conesa, davant la petició de l'entitat de disposar de més hores d'entrenament a les instal·lacions dels pavellons de la Rambla del Celler i el col·legi Europa. El president de l'entitat, Quique Aranda, ha assegurat a Cugat.cat que l'alcaldessa 'està fent un esforç per posar-se en el lloc del Qbasket'.

Durant aquesta temporada el QBasket Sant Cugat ha disposat del pav 1 dilluns i dimecres de dos quarts de nou de la tarda fins a les deu i de l'escola Europa els divendres de deu a dos quarts d'onze de la nit. En total quatre hores i mitja perquè s'entrenin quatre equips durant la setmana. La resta d'entrenaments els fan a les instal·lacions dels CEIP Catalunya i la Floresta, amb el corresponent desplaçaments fins a Mira-sol i la Floresta.

El diferent repartiment per a l'ús de les instal·lacions ha estat una de les peticions amb més força del Qbasket en els darrers temps, denunciant un desequilibri entre els clubs de la ciutat. Aquest dimecres l'entitat s'ha reunit amb el govern municipal, una trobada amb la qual el president del Qbasket, Quique Aranda, es mostra més que satisfet.

Quique Aranda

Fem una valoració molt positiva, estem molt contents, i estem convençuts que faran el millor pel bàsquet a Sant Cugat.


Malgrat que encara no hi ha un calendari marcat, Aranda es mostra convençut que l'equip de govern ha entès les necessitats del club que presideix. L'Ajuntament analitzarà ara la situació i, segons ha afirmat el president de l'entitat, prendrà mesures de cara a la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.